Home » Tidligere nyhedsbreve » Nyhedsbrev d. 5. maj 2017

Nyhedsbrev d. 5. maj 2017

Hit-med-jobbet-header

Hold dig til det, der tæller positivt

Uha, det gør næsten ondt i maven på mig, når jeg ser, hvor mange jobsøgere, der skriver alle de grunde, der er til IKKE ansætte dem. Når du nævner din høje alder, din manglende erfaring, at du er nyuddannet, eller at du ikke lige kender et specifikt it-program, sætter du fokus på, hvorfor din ansøgning skal over i nej-bunken.
BIG mistake. Læs om, hvorfor du skal fokusere på de positive argumenter for at ansætte dig.

Så er det sidste chance

I dag lander den nye og forbedrede udgave af Hit med jobbet i Danmark, og så er forlaget snart klar til at sende bøger til alle dem, der har bestilt bogen med forudbestillingsrabat. Jeg håber på, at bøgerne flyver afsted mandag eller tirsdag, og så er resten op til PostNord.
Derfor udløber tilbuddet om at købe Hit med jobbets andenudgave med forudbestillingsrabat snart. Jeg har fået lov til at forlænge det nogle dage, så du kan købe den nye bog til 184 kroner på www.hitmedjobbet.dk. Boghandlerprisen bliver 229 kroner.
”Det er en af de bedste bøger, der er skrevet på dansk”, skrev Henrik Ørholst blandt andet i sin 5-stjernes anmeldelse af 1. udgave i 2015. Den nye bog er endnu bedre med bl.a. stærkere eksempler, et nyt kapitel og et endnu bedre afsnit om motivationen.

Køb den nye udgave af Hit med jobbet her. Det må være noget nær den perfekte eksamensgave, når alle de nyuddannede er klar til arbejdsmarkedet om få uger.

Undervurderer du dine kompetencer?

Alt for mange – især kvinder – er slemme til det: De undervurderer sig selv, når de sætter ord på deres kompetencer i CV’et. F.eks. hvad angår sprog og it. Og det kan skade dig, når du konkurrerer om et job med mindre selvudslettende ansøgere.
Jeg har sagt det længe, men Anne Katrine Føns Jørgensen kom først med et fint blogindlæg om lige præcis det. Læs det her og få en AHA-oplevelse om, hvordan du skader dine egne muligheder.

Jamen, Øh, Altså…

Bruger du ligegyldige fyldord, når du er til samtale, giver en præsentation eller er til kundemøde? Læs blogindlægget om, hvordan du slipper af med den dårlige vane. Det kræver en indsats, men uha – hvor det betaler sig.

Med de allerbedste hilsner
Steen Kræmer