Udtalelser

Det siger andre om Steen Kræmer

Steen er en super sparringspartner og trygheden i at tale med en kompetent og erfaren fagperson som ham gør en stor forskel. Fx i jobjagten. Steen har mine varmeste anbefalinger. Og så er han bare en rigtig fin fyr – det kommer han langt med i sin coaching, hvor relationen betyder meget.

Mads Louis Orry – Louis Media


Det er simpelthen fascinerende at få så mange års erfaring foræret på en måde, der er lige til at tage afsæt i.

Mange hundrede mennesker har haft glæden af at opleve Steens undervisning og workshops hos KarriereCoach, og responsen er entydig. Steen og hans tilgang til jobsøgning giver simpelthen større respons. Den samlede viden Steen har om både erhvervsliv, kommunikation og mennesker er enestående og sikrer, der bliver kælet for både afsender, budskab og modtager, hvis man følger opskriften.

Det er simpelthen fascinerende at få så mange års erfaring foræret på en måde, der er lige til at tage afsæt i. Hit med jobbet er sådan en foræring, hvor man føler sig både inspireret og holdt i hånden gennem hele ansøgningsprocessen. Der er noget at hente for alle. Eksempler på aktivering af sproget, konkrete svar på en lang række spørgsmål og ikke mindst den konstante motivation der ligger i at være stolt af det ansøgningsmateriale man sender afsted.

Morten Tange – KarriereCoach


Steen har en formidabel tilgang til kursisterne, han forstår at skabe engagement og indlevelse.

Hvis I ønsker at få en underviser og/eller foredragsholder der er helt fantastisk, kan jeg på det kraftigste anbefale jer, at benytte Steen Kræmer Rasmussen.

Steen har fungeret som underviser og foredragsholder i vores virksomhed Cortex Jobservice A/S. Steen blev hyret til at motivere og inspirere de borgere vi har haft i jobsøgning og aktiverings kurser indtil virksomheden blev overdraget til Tørring Uddannelses Center. Jeg er bekendt med, at de stadig benytter Steen til undervisning og foredrag.

Steen har en formidabel tilgang til kursisterne, han forstår at skabe engagement og indlevelse. Det på en måde, der giver selv dem, som er kørt helt sur i aktivering og jobsøgning et boost. Han skaber et rum af energi for den enkelte, til at gå i gang med en målrettet jobsøgningsproces. Vi har oplevet adskillige gange, hvordan han har formået, at få et helt hold på helt op til 40 personer engageret. Han formår i sin tilgang og undervisning at nå ud til alle.

Steen er en ord ekvilibrist, der gør hans tekster indlevende og fangende. Den måde han formulerer sig på er med til, at kursisterne får nye og mere målrettede job ansøgninger.

Hvis du eller dine kursister skal tættere på en jobsamtale og få et job, er det meget enkelt. Brug: Steen Kræmer Rasmussen.

Han er fremragende, og jeg kan udelukkende give ham de bedste anbefalinger.”

Irene Simonsen – direktør


Før jeg satte mig i kontakt med Steen i forbindelse med jobsøgning var jeg bare en ud af mange, når jeg søgte job. Efter mine møder med Steen var jeg i stand til at skrive en ansøgning og et CV, der gjorde en forskel. Jeg lærte, at jobsøgning skal betragtes som et arbejde, og at succes kræver forberedelse. Disse teknikker og metoder er Steen i stand til at hjælpe med. Han er en hård coach, men retfærdig, og det giver resultater! Efter ganske kort tids samarbejde med Steen kunne jeg faktisk selv vælge hvilket job jeg ville have.

Ole Hedelund – Department Manager, Helm Skandinavien A/S


Det har været en rigtig stor fornøjelse, at lære fra dig og lære så meget om, hvordan tingene hænger sammen – utrolig lærerigt. Tusind tusind tak for hjælpen, med min ansøgning, samtalerne og div. spørgsmål, det har været GULD værd, TAK!!! Det er helt sikkert ved hjælp af min ansøgning, at jeg har fået mit nye job.

Allan Kuntz – Bygningskonstruktør, Bent Brandt A/S

Jeg kontaktede Steen i forbindelse med et karrierespring, jeg ønskede at foretage. Mit cv havde gode informationer at videregive, men det solgte mig ikke. I hænderne på Steen blev det et slagfærdigt og superfedt dokument, som modtagerne ikke kunne lade være med at læse. Indholdet er stadig det samme – suppleret med små, vigtige detaljer, jeg ikke havde tænkt på. Layoutet er updated og lækkert. Du skal kun tage fat i Steen, hvis du vil have resultater!

PS. Jeg har verdens bedste job nu.

Rikke Clausen – Underviser, IBA Kolding


Hitraten talte et tydeligt sprog: Første ansøgning gav mig jobbet!

Er du gået i stå i jobsøgningen og er det afslag efter afslag..?
– Så er Steen løsningen!

Jeg havde fornøjelsen af Steens ekspertise, da jeg selv manglede inspiration og input til mit CV og tilhørende ansøgninger. Med det samme kunne jeg konstatere at Steen har værktøjerne, og sammen med hans imødekommende væsen blev disse timer hurtigt omsat til et nyt job til mig.
Hitraten talte et tydeligt sprog: Første ansøgning gav mig jobbet!

Hos Steen handler det ikke om store armbevægelser og og fornemme kontorlokaler, det handler om kernen – dig! Og Steen er unik på sit felt!

Kent Ballegaard – Cheftræner at Bjerringbro FH


Steen er en fantastisk sparringspartner, og han er virkelig dygtig til det, han laver. Han har øje for detaljer, og han er bestemt ikke bange for at sige sandheden – på en konstruktiv måde. Det er ret befriende.

Steen har en kreativ og anderledes tilgang til opgaven, og man ender typisk selv med at se tingene på en helt ny – og meget bedre – måde.
Han lægger hjerte og engagement i opgaven, og der hersker ingen tvivl om, at han har en stor interesse i hele processen.

Jeg kan klart anbefale, at man samarbejder med Steen – der er garanti for, at man rykker og udvikler sig meget, og at man bliver inspireret til helt nye måder at se tingene på. Det har for mit vedkommende været fantastisk.

Mia Qvist Scheelsbeck – Webjournalist og jourhavende hos Aller Media


En sand mester – intet mindre!

Jeg kan give Steen min absolut varmeste anbefaling ifm. råd, vejledning, sparring mv. mht. udformning af CV og ansøgning. Jeg har benyttet mig af Steens ekspertise udi ovennævnte af flere omgange i forskellige sammenhænge – og altid med et fremragende resultat! Endvidere kommer samme råd, vejledning og sparring også til sin ret, når det handler om research og forberedelse til den efterfølgende jobsamtale.

Jesper Tollefsen – OPS Resource Planner hos APM Terminals


Steen kan sit journalistiske kram og at han er god til at formidle sin viden.

Råd, tips og tricks i rigelige mængder.

Det var, hvad Steen gav mig, da jeg søgte råd hos ham til, hvordan man opbygger en pressemeddelelse og hvordan man optimerer sine chancer for, at den rent faktisk bliver trykt. Jeg mærkede tydeligt, at Steen kan sit journalistiske kram og at han er god til at formidle sin viden.

Stella Nielsen – Administrativ medarbejder


Jeg deltog på KarriereCoach-kurset der startede d. 9. november efter at have gået ledig siden i sommers. Jeg har nu fået en fastansættelse gennem den ansøgning, jeg skrev på kurset, som du gav os mundtlig feedback på. Så tak til hele KarriereCoach for et rigtig godt kursus og en særlig tak til dig – det var skidespændende at arbejde med dine – meget effektive – teknikker 😉

Linnea Østergaard

Steen er ikke mindre end fantastisk!!

Han er et smukt menneske, og har flere gange hjulpet mig – og altid med succes.

Sidst jeg havde brug for Steen’s ekspertise var, da jeg skulle lave en ‘ud af boksen ansøgning’ og mit CV endnu mere interessant.
Steen formåede (igen) at hjælpe mig!
– ved at bringe en masse ideer frem, så jeg lavede mit livs ansøgning
– ved at peppe mig op, så jeg solgte mig selv på den helt rigtige måde, til ansættelses samtalen.

Og resultatet er, at jeg ikke kun er startet i mit nye job, men startet i mit nye drømmejob!!!

Tak Steen, jeg vil til hver en tid anbefale dig!

Karina Vinding Sørensen – WEGA beauty


Jeg har fået job, og jeg er ret sikker på, at Steens gode kursus har haft en stor betydning for dette 🙂 Efter første del af kurset skrev jeg mine næste ansøgninger efter hans principper, og det betød, at jeg blev kaldt til tre samtaler i løbet af tre uger, og det kom der et job ud af! Inden da havde jeg ikke været til nogen samtaler i løbet af fire måneder.

Så du må gerne hilse ham fra mig og sige tak for et rigtig godt kursus! Jeg skal nok anbefale ham til alle.

Anne Ravn (Mail til kursusarrangør)

Læs nogle af de anmeldelser, Hit med jobbet hr fået fra læsere og medier