Home » Kurser og foredrag » Testimonials

Testimonials

Vil du eller din virksomhed styrke dine kompetencer inden for jobsøgning og kommunikation? Læs mere om foredrag og workshops her.

Giv lyd, hvis du ikke lige finder det, der passer til jeres behov. Så laver jeg et specialtilpasset forløb eller foredrag.


Steen har en formidabel tilgang til kursisterne, han forstår at skabe engagement og indlevelse.

Hvis I ønsker at få en underviser og/eller foredragsholder der er helt fantastisk, kan jeg på det kraftigste anbefale jer, at benytte Steen Kræmer Rasmussen.

Steen har fungeret som underviser og foredragsholder i vores virksomhed Cortex Jobservice A/S. Steen blev hyret til at motivere og inspirere de borgere vi har haft i jobsøgning og aktiverings kurser indtil virksomheden blev overdraget til Tørring Uddannelses Center. Jeg er bekendt med, at de stadig benytter Steen til undervisning og foredrag.

Steen har en formidabel tilgang til kursisterne, han forstår at skabe engagement og indlevelse. Det på en måde, der giver selv dem, som er kørt helt sur i aktivering og jobsøgning et boost. Han skaber et rum af energi for den enkelte, til at gå i gang med en målrettet jobsøgningsproces. Vi har oplevet adskillige gange, hvordan han har formået, at få et helt hold på helt op til 40 personer engageret. Han formår i sin tilgang og undervisning at nå ud til alle.

Steen er en ord ekvilibrist, der gør hans tekster indlevende og fangende. Den måde han formulerer sig på er med til, at kursisterne får nye og mere målrettede job ansøgninger.

Hvis du eller dine kursister skal tættere på en jobsamtale og få et job, er det meget enkelt. Brug: Steen Kræmer Rasmussen.

Han er fremragende, og jeg kan udelukkende give ham de bedste anbefalinger.”

Irene Simonsen – direktør


Det er simpelthen fascinerende at få så mange års erfaring foræret på en måde, der er lige til at tage afsæt i.

Mange hundrede mennesker har haft glæden af at opleve Steens undervisning og workshops hos KarriereCoach, og responsen er entydig. Steen og hans tilgang til jobsøgning giver simpelthen større respons. Den samlede viden Steen har om både erhvervsliv, kommunikation og mennesker er enestående og sikrer, der bliver kælet for både afsender, budskab og modtager, hvis man følger opskriften.

Det er simpelthen fascinerende at få så mange års erfaring foræret på en måde, der er lige til at tage afsæt i. Hit med jobbet er sådan en foræring, hvor man føler sig både inspireret og holdt i hånden gennem hele ansøgningsprocessen. Der er noget at hente for alle. Eksempler på aktivering af sproget, konkrete svar på en lang række spørgsmål og ikke mindst den konstante motivation der ligger i at være stolt af det ansøgningsmateriale man sender afsted.”

Morten Tange – KarriereCoach


Både Steens foredrag samt et efterfølgende møde gav mig tankevækkende inputs og inspiration til min egen markedsføring. Jeg mærker Steen er passioneret omkring hans arbejde og brænder igennem med enkle og klare budskaber, som en “skriveamatør”, som mig, nemt forstår.

Charlotte Højgaard Siepmann – Selvstændig Life- og Businesscoach


Jeg havde fornøjelsen af at deltage i Steens korte kommunikationsworkshop i forbindelse med et netværksmøde i VENSI. På ganske kort tid gav han en række meget håndgribelige råd, som alle, der arbejder med at forsøge at komme i medierne, burde vide. Vi fik et kig ind i journalisters hjerner og hvordan vi ikke ender i deres papirkurv. Jeg kan varmt anbefale, at tage Steen med på råd, inden man kaster sig ud i at sende pressemeddelelser.

Palle Bo – RADIOGURU


Tak til Steen for et super inspirerende foredrag, på vores temadag i Jobcenter Silkeborg. Inspirerende input omkring jobsøgning og jobkonsulentens samarbejde med de ledige.

Søren Høy – Jobkonsulent hos Jobcenter Silkeborg


“Jamen, du er jo kanon Steen. Ikke så meget at sige til det. Vores entusiasme er jo en direkte afspejling af hvor meget vi kan se du brænder for det.”

”Han har været utrolig god til at motivere og inspirere, og det kan mærkes, at han virkelig gider dette her!”

”Super hele vejen igennem. Meget lærerigt.”

”Fremragende underviser. Fedt med coaching hver dag + individuel samtale – meget konstruktivt!”

”Virkeligt engageret og udbytterig undervisning. Jeg er meget begejstret!”

”Det er svært ikke at lade sig rive med, når Steen brænder for det som han gør. Han har været en afgørende faktor, for min del, til at lytte og tage ved lære, for han ved sgu, hvad han snakker om. Desuden kan han indrømme, hvis noget er misforstået og altid villig til at tage tingene op til diskussion. Topkarakter”

”Han er supercool og har været topengageret i os og i at give os den bedste undervisning.”

Studerende på Journalisthøjskolen, Evaluering af nyhedsforløb

Læs mere om de foredrag og workshops, jeg tilbyder, her.