Om forfatteren Steen Kræmer Rasmussen

De erfaringer og den viden om jobsøgning og ansættelser, jeg har samlet sammen i over 22 år, har jeg brugt til at skrive Hit med jobbet. Metoden med professionel personlighed er nytænkning, og det virker. Det viser alle erfaringer. Professionel personlighed en genvej til at træde i karakter som en kompetent og professionel person, og det er vel den største mangelvare i langt de fleste skriftlige ansøgninger.

Steen Kræmer

Steen Kræmer har bragt 22 års erfaring med at hjælpe jobsøgere i spil i bogen Hit med jobbet.

Undervejs har jeg undervist og rådgivet op mod 3000 jobsøgere om, hvordan de sikrer sig drømmejobbet. Ring til mig på 50 10 90 10, hvis du gerne vil have hjælp til at komme skridtet videre i din jobsøgning. Det gælder både ansøgningen og CV’et, forberedelserne til jobsamtalen, sociale medier, jobsøgningsstrategi og afklaring af karrieremål.

Jeg er uddannet cand.merc. og journalist og har blandt andet arbejdet på dagbladet Børsen fra 1999 til 2002. Siden 1993 har jeg haft fingrene i mange ansættelser og har de seneste 9 år undervist ca. 2500 jobsøgere i at skrive den fantastiske jobansøgning hos Karrierecoach i Viby ved Århus.

For at styrke kompetencerne yderligere har jeg uddannet mig som certificeret coach hos GROW2 (ICF) og er certificeret til Thomas International Person Profil Analyse, der er verdens største DISC-personanalyseværktøj.

Hit med jobbet er let tilgængelig for alle, og jeg har illustreret hver eneste pointe med eksempler til inspiration. Derfor er metoden nemmere at gå til end så mange andre vejledninger, der mangler at gå i dybden.