Nyhedsbrev d. 16. september 2015


Header_hitmedjobbet

Nyt på bloggen: Research dig til dit drømmejob

headstart 

Forestil dig, at du deltager i et 1500-meterløb med en lang række andre lynhurtige mennesker. Det er ikke noget helt almindeligt løb, for I starter fra forskellige positioner. Nogen begynder 2-300 meter bag jer andre, og nogen 2-300 meter foran. Det er indlysende, at vi helst står langt fremme i feltet.
En af de allerbedste måder at få forspringet på, er at få viden. Viden om dig selv og viden om den virksomhed, du søger hos. Jo mere, du ved, jo bedre kan du målrette din ansøgning mod lige præcis dén virksomhed, du søger hos. Og det er noget, de elsker, arbejdsgiverne.

Læs hele blogindlægget her

 

Nyt på bloggen: Arbejdsgiveren annullerer ansøgningsfristen

left-outside 
Hver eneste dag oplever tusindvis af jobsøgere at ende i papirkurven – uden at nogen har taget sig tid til at læse den. Vil du undgå det? Så læs blogindlægget om ansøgningsfrister hos forskellige arbejdsgivere.
Sagen er den, at de modtager så mange ansøgninger, at de ikke kan overskue at læse dem. Mange vælger at læse ansøgningerne efterhånden, som de kommer ind, og når så der er tilstrækkeligt med egnede kandidater til en samtalerunde, lukker de døren, og resten ryger ud.
Læs om, hvordan du undgår at blive efterladt ude i kulden

 

Boganbefaling: Er du bevidst om dit kropssprog?

Er du klar over, at ordene kun udgør 7 procent af den samlede tolkning af din kommunikation? 38 procent er hvordan du siger det og hele 55 procent kommer fra kropssprog? Det er en af grundene til, at du allerede kan være købt eller solgt 30 sekunder inde i et jobinterview.
Jacob de Lichtenberg har skrevet en fremragende bog om kropssproget. ’Kropssprogets psykologi – vejen til bedre job og højere karakterer’ er en brugbar og populærvidenskabelig bog med masser af nyttig viden om kropssprog – og masser af øvelser og tips & tricks. Jeg anbefaler den varmt til dig, der gerne vil fremstå sikrere og udstråle kompetence.
Du kan købe bogen på Hit med jobbets hjemmeside

kropssprog

 

 

Med masser af venlige hilsner – og god jobjagt.

Steen Kræmer Rasmussen

1441900803_square-facebook

Tilmeld nyhedsbrev