Home » Tidligere nyhedsbreve » Nyhedsbrev d. 24. januar 2016

Nyhedsbrev d. 24. januar 2016

Hit-med-jobbet-header

Kære læser…

Dét her er det sværeste ved din jobsøgning

Hvad-er-det-svaereste

Vi har kigget over skulderen hos konsulenthuset Ballisager, der har spurgt 4744 jobsøgere, hvad de synes, er det sværeste ved at søge job. Overraskende nok er der kun en enkelt af de 8 svarmuligheder, der skiller sig markant ud fra resten.
De fem næste ligger tæt på hinanden. Det sætter en stor fed streg under, hvor mange krav, situationen som jobsøger stiller til dig. Se hvad andre siger og giv dit besyv med om, hvad du gerne vil blive bedre til.

Arbejdsgiverne savner noget andet

bedre-jobsoeger

For 3½ år siden gav arbejdsgiverne deres bud på, hvad jobsøgerne skal blive bedre til. Der er kun ganske lidt sammenfald mellem, hvad jobsøgerne synes er svært, og hvad arbejdsgiverne synes, du mangler. Se grafikken og læs artiklen her.

Foredrag og undervisning

De seneste 11 år har jeg undervist i at skrive gode ansøgninger og andre jobsøgningsdiscipliner. Efter Hit med jobbet udkom i 2015 er det blevet til mange flere kurser, foredrag og master classes. F.eks. research, offensiv skrivning, jobsamtaler og employer branding i rekrutteringsprocessen. Selv om både a-kasser, fagforeninger, jobcentre, private aktører og arbejdsgivere har bud efter mig, er der stadig plads i kalenderen. Kik ind og se nogle af de kurser og foredrag, jeg tilbyder. Selvfølgelig kan vi tilpasse alle oplæg, så de passer til jeres behov.

Send videre

Hvis du synes, at nogen i dit netværk kan få glæde af nyhedsbrevet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at videresende mailen til dem.

Held og lykke med jobsøgningen.
Steen Kræmer

PS Har du læst Hit med jobbet? Køb den på hjemmesiden til en pris fratrukket forfatterhonoraret, hvis du vil ramme plet med dine ansøgninger og komme til flere samtaler. Og hvem ved? Måske er det den allerbedste gave til en jobsøger, du kender?