Home » Anmeldelser fra sociale medier

Anmeldelser fra sociale medier

Anmeldelser fra LinkedIn

Må bare konstatere at Steen Kræmers metoder fungerer. Siden jeg begyndte at bruge hans metode har jeg fået til samtale på alle de ansøgninger jeg har sendt. Har desværre ikke oplevet ham live, men har hans bog Hit med jobbet.

Peter Graabæk, Fysioterapeut (LinkedIn)


Den gav pote i første hug

En fantastisk bog som jeg anbefaler til alle… Tilgangen gav mig job på en måned, og da jeg fik lyst til at skifte gav den pote første gang. For min kæreste gav den også pote i første hug, og min mor endte også med nyt job efter en del afslag på andre ansøgninger…

René Rasmussen, Programkoordinator (LinkedIn)


Tak tak tak for din hjælp med ansøgninger gennem KarriereCoach. Jeg har formået at gå fra 3 måneder uden svar fra institutionerne til en uge med tre jobsamtaler, som nu er endt i et job. Du får udelukkende anbefalinger herfra!!

Julie Lindhard Jensen (LinkedIn)


Kenneth Bruun Villadsen på LinkedIn


Jeg har haft den fornøjelse at blive undervist af Steen Kræmer på et forløb ved KarriereCoach i Århus. Det var et privilegium at blive undervist af en så dygtig, dedikeret og yderst professionel underviser som Steen Kræmer. Hans energi og udholdenhed, kombineret med mange gode eksempler og forfriskende humoristiske indslag, har gjort det nemt for mig at engagere mig fuldt ud, selv efter mange timers intensivt forløb. Steen har en ærlig, direkte og omsorgsfuld måde at kommunikere på. Det gælder også, når han giver feedback. Steen Kræmers viden, analytiske og formidlingsevner, hans refleksioner, og klare og tydelige udmeldinger, er bemærkelsesværdige. Får jeg en dag brug for hjælp til at formidle mine budskaber på en yderst tydelig, effektiv og professionel måde, vil Steen Kræmer være den, som jeg trygt, og med glæde, vil kontakte. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

Vesna Buchholtz (LinkedIn)


Resultatet blev enestående, og jeg har siden fået enorm opmærksomhed og anerkendelse hos flere globale headhuntere (…)

Jeg var så heldig at Steen sagde ja til at hjælpe mig med mit CV. Udover at Steen er et fantastisk behageligt menneske, som har skrevet en fantastisk og virkelig brugbar bog, så er hans evner som CV writer er også uden sidestykke og helt igennem fantastiske. Resultatet blev enestående, og jeg har siden fået enorm opmærksomhed og anerkendelse hos flere globale headhuntere, og ikke mindst antallet af henvendelser og tilbud gik op fra dag 1.
Så hvis du ønsker at give dig selv bedre muligheder på jobmarkede, er du heldig hvis du får Steen på din side som enten coach eller hjælp til dit CV, det er uden tvivl en af de bedste investeringer jeg har gjort for min profesionelle karriere.

Dan Hansen (LinkedIn)


Det bedste redskab som man kan bruge til at skrive en ansøgning for at få jobbet. Efter jeg har læst den her bog blev jeg mere klog, mere selvsikker og meget bedre til at skrive ansøgninger.   Så blev jeg meget heldig om at få en læreplads som kontorelev i NaturErhvervstyrelsen og er sindssyg glad for det.

Iulia Malanca (LinkedIn)


Jeg arbejder freelance som karrierekonsulent og anbefaler Hit med jobbet til alle mine kursister. Jeg har været i branchen i 10 år og sjældent læst så god en guide til at skrive ansøgninger. Den er konkret, letforståelig, fyldt med en masse gode eksempler -lige det de fleste jobsøgere har brug for. Din bog får mine varmeste anbefalinger.

Charlotte Køster Mikkelsen (LinkedIn)


”Steens bog:”Hit Med Jobbet” er en gave til alle der søger job og til alle der arbejder med mennesker der søger job. Jeg anbefaler den ofte og er endda blevet spurgt om folk kan købe den via mig. Det kan de ikke – men, de kan købe den andre steder.”

Tinna Kjær Pallesen (LinkedIn)


En øjenåbner og fantastisk hjælp, hvis du er ved at gå i stå med at skrive ansøgninger.

“Jeg er i gang med at læse den ultimative guide til os jobsøgere, Steen Kræmer Rasmussens ”Hit med jobbet”. En øjenåbner og fantastisk hjælp, hvis du er ved at gå i stå med at skrive ansøgninger. Men det er hårdt arbejde. Herunder kan du se hvad du går glip af, hvis du ikke får fat i bogen. Bogen er nem at læse og alle der søger job, burde anskaffe den, for inspirationen, metoden og ikke mindst for de forbedringer, den giver dine ansøgninger.”

Michael Moring (LinkedIn)


“Steen Kræmer Rasmussen – du har skrevet en skarp bog om hands-on jobsøgning med vid & visdom.”

Lisbeth Flugt (LinkedIn)


“Det er aldrig sjovt at stå uden arbejde og det kan være rigtigt svært at få et, specielt når man mangler det. Første skridt er at komme til samtale og det har Steen Kræmer nu hjulpet med. Han har skrevet en helt fantastisk bog, en der allerede bliver brugt i mange sammenhænge hvis du ikke kender den, er det min klare anbefaling at du skal kikke nærmere på den. På Steens site er der også masser af gratis redskaber ex. til dit cv. Der er aldrig noget som et førstehåndsindtryk. God fornøjelse med bogen og skriv endelig en kommentar om hvad du synes om den.”

Jesper Holme Jensen, CEO at undfreunde (LinkedIn)


Nu bliver jeg indkaldt til samtaler, og har faktisk fået at vide at min ansøgning er super god.

“Jeg har gennem de sidste år skrevet en del ansøgninger uden det store resultat, hvilket åbenbart betyder at mine ansøgninger var kedelige. Jeg købte så bogen Hit med jobbet hvilket efterhånden er blevet en bibel for mig. Den ændrede fuldstændigt min tankegang med hensyn til at skrive den perfekte ansøgning. Nu bliver jeg indkaldt til samtaler, og har faktisk fået at vide at min ansøgning er super god. Der er ingen tvivl om at bogen Hit med jobbet, har gjort, at mine ansøgninger bliver læst nu det er bare fantastisk. Jeg kan kun anbefale at man køber bogen.”

Søren Hendriksen (LinkedIn)

Anmeldelser fra Facebook

“Hurra. Det er simpelthen årets bog skrevet på et let fordøjeligt sprog. Den var så interessant, at det gik ud over min nattesøvn, læste til kl. 02.30 uden at falde i søvn een eneste gang, og det har jeg dog aldrig oplevet før, – og jeg er godt nok faldet i søvn midt i spændende krimi’er. Men frisk var jeg kl. 7.00, og havde masser af konstruktive tanker i hovedet.
Denne bog bør absolut læses af alle, der søger nyt job, skal formulere et interessant CV – eller skal give en ansat en udtalelse.
Giver gerne mit bidrag til at du hiver en måned ud af kalenderen og skriver noget så opsigtsvækkende igen. Hatten af, stor sympati.”

Jette Odgaard Odderskov (Facebook)

“Har du brug for konkrete tips og tricks til jobsøgningen? Så vil jeg anbefale Steen Kræmer Rasmussen’s bog Hit Med Jobbet. Den er letlæselig og ultra funktionel – man er ikke i tvivl om Steens mangeårige erfaring med at hjælpe folk i job.”

Laura Lindstrøm Nielsen på Facebook

Tak for en god bog! Rigtig gode værktøjer til at skrive en god ansøgning. Min anden ansøgning fik mig til jobsamtale. Fik desværre ikke jobbet, men et skridt i den rigtige vej.

Opslået af Astrid Hørby Jensen på 2. marts 2016

Hit med jobbet. Biblen alle bør eje 🙂 Skrevet let tilgængeligt, så du får god, konkret og praktisk hjælp. Du let og…

Opslået af Kirsten Senik på 5. august 2015

Jeg kom fra en situation, hvor jeg aldrig havde skrevet en ansøgning. Ved hjælp at Steens gode råd oplevede jeg, at min ansøgning blev udvalgt blandt over 100 andre!Mine varmeste anbefalinger 🙂

Opslået af Laura Breiner Nielsen på 28. august 2015

Har købt bogen og må sige. Det er en fantastisk bog, som jeg klart kan anbefale

Opslået af Lene Vang Cronqvist på 12. januar 2016

[x_line]

Læs andre anmeldelser:

Klip fra mediernes anmeldelser

Læs øvrige anmeldelser af Hit med jobbet

Læs anmeldelser fra Frydenlunds læserpanel