Home » Andre anmeldelser

Andre anmeldelser

Bibliotekernes lektørudtalelse

DBC’s lektørudtalelse er en slags bibliotekernes oversmagsdommer, og har derfor stor vægt, når bibliotekerne køber bøger. Det er kun tilladt at citere 10 procent af udtalelsen, der også kaldes en materialevurdring. Her er, hvad det kan blive til: “Meget vellykket og opdateret guide…” “…bruger du guiden er du som jobansøger godt hjulpet.” “En bog … som trygt kan anskaffes på alle biblioteker”

[x_line]

Jobfisk.dk: “Bogen er helt sikkert et kig værd”

En af nettets – og LinkedIn’s – populæreste danske sider for jobsøgere er Jobfisk.dk, som Henrik Rygaard Jensen producerer. Han er ekspert i både jobsøgning, karriere og rekruttering, og han skriver blandt andet:

“Steen Kræmer Rasmussen giver i bogen mange let anvendelige råd til din næste skriftelige jobansøgning. Han kaster om sig med brugbare eksempler, som gør hans råd levende og letforståelige.”

og

“Følger man flere af rådene og tilpasser til sin egen situation er det helt sikkert at mange jobsøgere vil stå med en bedre jobansøgning efter at have læst Hit med jobbet.”

Du kan læse hele anmeldelsen af Hit med jobbet på Jobfisk.dk. Her finder du også godt indhold om karriere, jobsøgning og rekruttering.

[x_line]

Nyt jobliv: “En ny vanebrydende bog”

Også den dygtige coach og karriererådgiver Lise Kirketerp Rubak har læst Hit med jobbet og har skrevet en anmeldelse, som du finder her:

“Hit med jobbet, er en ny vanebrydende bog om skriftlige ansøgninger.

[x_pullquote cite=”Lise Kirketerp Rubak” type=”right”]Hit med jobbet er målrettet erhvervslivets forventninger til en professionel ansøgning.[/x_pullquote]Hvorledes du skriver ansøgningen, der inviterer dig til jobsamtale.
Skrevet af journalisten Steen Kræmer Rasmussen, der har års erfaring indenfor området.

Hvor han rundhåndet deler ud af sine redskaber og overvejelser med dig, når han skriver. Skrevet let tilgængeligt, så du får god, konkret og praktisk hjælp. Du let og enkelt kan omsætte til dine egne ansøgninger. Uanset om du er ufaglært eller akademiker.

En skrivebog jeg varmt kan anbefale. Hit med jobbet er målrettet erhvervslivets forventninger til en professionel ansøgning.”

Lise Kirketerp Rubak

Du kan læse Lise Kirketerp Rubaks blog ‘nyt jobliv’ med viden om jobsøgning og coaching ved at klikke på linket.

[x_line]

Læs andre anmeldelser:

Klip fra mediernes anmeldelser

Læs anmeldelser hentet fra sociale medier

Læs anmeldelser fra Frydenlunds læserpanel