Home » Blog » Verdens 3 bedste skriveråd

Infografik header - Verdens 3 bedste skriveråd

Verdens 3 bedste skriveråd

Af Steen Kræmer Rasmussen

[Infografik] Uanset hvad du skriver, sender det signaler om, hvad du er for en person. Det gælder i allerhøjeste grad for jobansøgninger. Arbejdsgiverens letteste adgang til at danne sig et indtryk af dig, er din ansøgning og den måde, den er skrevet på.Derfor er det et jobsøgningsmæssigt selvmål at lade være med at gøre sig umage. I mange tilfælde læner det sig ligefrem op ad et jobsøgningsmæssigt harakiri.

Og det er jo ikke planen. Vel?

Sørg for guds skyld for, at din ansøgning er fuldstændig korrekt, velskrevet og lækker at gå til. Her får du en infografik med verdens tre bedste skriveråd. Læs også blogindlægget med George Orwells 5 gyldne skriveråd på kraemer.dk.

Klik her for at lære, hvordan du undgår at svække dine egne udsagn, når du skriver.

Og her er verdens tre bedste skriveråd så:

Infographic-Verdens-tre-bedste-skriveråd-Steen-Kræmer-kraemer.dk_1

Infografik med verdens tre bedste skriveråd. Brug dem altid, når du skriver jobansøgninger.

 

Måske lyder det banalt i dine ører – og tjah – det er det måske også. Men det er et faktum, at det ALTID giver resultater. Banalt eller ej.

Derfor kan det vise sig at blive guld værd for dig at ofre lidt tid på at løfte din tekst op på et lidt højere plan. Måske er det lige præcis det, der løfter dig op i gruppen af ansøgere, virksomheden gerne vil tale med.

 

Steen Kræmer Rasmussen