Home » Tidligere nyhedsbreve » Nyhedsbrev d. 6. april 2017

Nyhedsbrev d. 6. april 2017

Hit-med-jobbet-header

Kære læser…

Ny udgave af Hit med jobbet

Det er snart to år siden, Hit med jobbet udkom, og som du ved, er læsere og anmeldere begejstrede for bogen og budskaberne om professionel personlighed og modtagerrettet kommunikation. Og heldigvis spreder rygtet sig, så stadigt flere hører om bogen og får den anbefalet, når de står over for at søge nyt job
 
Det er en fantastisk fornemmelse. Tak til dig, hvis du har været med til at fortælle andre, at metoden gør en forskel.

Jeg har længe gået med et ønske om at opdatere Hit med jobbet, og endelig kom lejligheden. 2. oplag er udsolgt, og bogforlaget Frydenlund er gået med til at lave en 2. udgave af bogen. Den har vi lige afleveret hos trykkeriet, og de har lovet, at hele det nye oplag kommer til Danmark den 6. maj.

Lige nu har du mulighed for at forudbestille bogen på www.hitmedjobbet.dk til rabatpris. Boghandlerprisen bliver 229 kroner, og du kan bestille bogen for 185 kroner i de kommende dage. Haster det mere, kan du selvfølgelig stadig købe førsteudgaven som e-bog til kun 139,50 kr.

Det har vi ændret

Der er lavet en del opjusteringer af Hit med jobbet hele vejen igennem bogen. Her har du de vigtigste nyskabelser:

  1. Fremover møder du begrebet Professionel personlighed i et nyt kapitel umiddelbart efter indledningen. Det er så central en del i bogen, at der er en klar pointe i at kende til metoden meget tidligere. Det får Hit med jobbet til at hænge bedre sammen.
  2. Afsnittet om Motivation har fået en omfattende overhaling og modernisering, så det er mere tidssvarende. Arbejdsgivere lægger langt mere vægt på motivationen i dag end for 2-3 år siden.
  3. De fleste af eksemplerne i bogen er blevet udskiftet, redigeret eller forbedret, så de er endnu bedre og mere repræsentative. Jeg håber, at det gør dem klarere og mere brugbare end eksemplerne i den første bog.
  4. Jeg har tilføjet enkelte afsnit i FAQ-kapitlet (Ofte stillede spørgsmål).
  5. Sidst er hele bogen gennemlæst og tilpasset. Både sprogligt og indholdsmæssigt.

Alt i alt er Hit med jobbet blevet både klarere og stærkere, synes jeg, og jeg glæder mig til at høre, hvad læserne tænker.

Følg med på bloggen

Efter den store runde med bogen, er der igen tid og overskud til at være aktiv på bloggen på både hjemmesiden og på LinkedIn. Hold øje der. Og selvfølgelig kommer der liv i nyhedsbrevene igen.

Med de allerbedste hilsner
Steen Kræmer