Home » Tidligere nyhedsbreve » Nyhedsbrev d. 23. november 2015

Nyhedsbrev d. 23. november 2015


Header_hitmedjobbet

5 fejl du ikke skal begå til jobsamtalen

For to uger siden skrev jeg et blogindlæg på LinkedIn om hvilke 5 fejl der ødelægger din jobsamtale. Efter 9 døgn havde 5000 LinkedIn-medlemmer læst indlægget.

Fejl #1 – Du forsømmer det vigtigste: At forberede dig

Fejl #2 – Du er så desperat, at du prøver at please interviewerne

Fejl #3 – Du taber det hele på gulvet fra starten

Fejl #4 – Du fokuserer på dig selv

Fejl #5 – Du bruger ligegyldige fyldord og har irriterende vaner

Her får du opskriften på, hvordan du kommer uden om de værste faldgruber og undgår at lave en maveplasker i spinaten.


Hit med jobbet børsen 5 stjerner

5 stjerner til Hit med jobbet
Dagbladet Børsens anmelder Henrik Ørholst var gavmild med stjernerne i Børsen den 11. november. Det blev til ikke mindre end 5 ud af 6 mulige. Du kan læse hele anmeldelsen her: http://tinyurl.com/ppy487j

Ørholst skrev bl.a.:

“Hit med jobbet er en frisk og utraditionel indgang på den svære disciplin, det er at skrive ansøgninger. Der er skrevet mange bøger om emnet, og det er en af de bedste bøger på dansk.”

og afsluttede anmeldelsen med følgende:

“Når HR-afdelingen går i gang med at udforme en opsigelse bør Hit med jobbet være en del af pakken til at hjælpe den tidligere medarbejder videre i livet. Styrken – og svagheden – er bogens meget brede tilgang, og den derfor læses af alle, der har brug for ønskejobbet.”

Samme dag skrev han sådan her på Twitter:

 Her er bogen du skal læse hvis du vil være bedre til at skrive ansøgninger.”


e-bog-header

Novembertilbud: Gratis e-bog med Hit med jobbet
Stormagasinerne har decemberpyntet for længe siden, så der er jo kun én vej frem for Hit med jobbet: Julehumør. Derfor har jeg samlet 20 artikler om jobsøgning og kommunikation fra Hitmedjobbet.dk til e-bogen ’Scor jobbet’. I hele november måned kommer den med i puljen, når du køber Hit med jobbet på hjemmesiden.

På hitmedjobbet.dk koster bogen i øvrigt kun 170,-

Det svarer ca. til hvad den sidste transport til en jobsamtale kostede dig, og du igen fik afslag…)

Du kan selvfølgelig stadig læse mine blogindlæg på hitmedjobbet.dk/blog ganske gratis.


motivation-header

Den livsvigtige motivation
En af de ting, danske jobsøgere er allerdårligst til, er at lave en god motivation. Virksomhederne efterlyser gode, motiverede ansøgninger, men får næsten ingen af dem. Derfor er det et af de punkter, du kan bruge til at skille dig positivt ud fra mængden.

Men hvordan? En ting er helt sikker. Standardmotivationen dur ikke. Motivationen er et helt oplagt sted at målrette ansøgningen til lige præcis DENNE virksomhed og DETTE job. Gør noget ud af det, det betaler sig.

Det har jeg skrevet et blogindlæg om på LinkedIn, og jeg tror, du kan få gode input til din egen motivation, når du søger job. Hvorfor vil du have lige præcis DET HER arbejde? (Ellers er der selvfølgelig endnu mere at hente i Hit med jobbet.)


julekalender-header

Vind en chokoladejulekalender
Jeg sætter stor pris på alle, der har sagt ja tak til at modtage Hit med jobbets nyhedsbrev og derfor vil jeg gerne gøre lidt ekstra for jer. Den 28. november trækker jeg lod blandt alle modtagere af nyhedsbrevet om 5×1 chokoladejulekalender. Jeg sender kalenderne til de heldige vindere*, så der er chokolade til morgenkaffen allerede d. 1. december – så giv lige et hint videre til dem du kender, der kunne finde indholdet i nyhedsbrevet relevant.

*Alle vindere får direkte besked via email. Du har 7 dage til at returnere din postadresse.

 

Med masser af venlige hilsner – og god jobjagt.

Steen Kræmer Rasmussen

1441900803_square-facebook

[content_band style=”color: #333;” bg_color=”#E02926″ border=”all” inner_container=”true” padding_top=”0%” padding_bottom=”0%” class=”contentBandWhiteLinks”]

Besøg Hitmedjobbet.dk og find gratis skabeloner, eksempler på spørgsmål til arbejdsgiveren og meget mere.

[/content_band]

[x_button shape=”square” size=”large” float=”none” block=”true” icon_only=”true” href=”http://www.hitmedjobbet.dk/nyhedsbrev/” title=”Modtag tips og tricks til din ansøgning direkte i indbakken” info=”popover” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Tilmeld nyhedsbrev[/x_button]