Home » Blog » Hit med jobbet rammer snart verden

Hit med jobbet er bogen, der ændrer dit syn på, hvordan du laver den ansøgning, der virker.

Hit med jobbet rammer snart verden

Af Steen Kræmer Rasmussen

Nu skal du kun sove syv gange, før Hit med jobbet kommer til verden og lærer dig at skrive en rigtig god jobansøgning. Din IRL-boghandler og internetboghandlerne sælger den helt præcist den 30. juni.

Målsætningen er at ændre den måde, DU søger job på. Hit med jobbet er et opgør med 30-40 års bevidstløse omskrivninger af CV’er, og forhåbentlig sætter bogen også en stopper for de ligegyldige opremsninger af personlige egenskaber som f.eks. ’empatisk, engageret og omstillingsparat’. Det virker nemlig ikke.

Din skriftlige jobansøgning får et spark

Bogen hjælper dig til at finde frem til din professionelle personlighed og formulere den, så det går direkte ind i hjertet hos lige præcis dén virksomhed, du søger hos. Det kræver meget af dig, men til gengæld fremstår du som en kompetent og bevidst ansøger, der passer perfekt til virksomheden og den ledige stilling.

Hit med jobbet er bogen, der ændrer dit syn på, hvordan du laver den jobansøgning, der virker.Det rykker, og det gør for alvor en forskel, fordi virksomheden ENDELIG oplever en ansøger, der ser sig selv i jobbet og frem for alt tager stilling til og er bevidst om, hvad han/hun skal udrette i sit nye job.

Metoden gør en forskel i positiv retning. Det viser erfaringerne fra 9 års undervisning og rådgivning af over 2500 jobsøgere. Erfaringen er, at hvis du formår at præsentere din professionelle personlighed på den helt rigtige måde, så kommer du til samtale. Længere er den ikke.

Men husk nu, at du ikke får et quick-fix for dine 199 kroner. Du får viden om, hvordan du når frem til pletskuddet. Ikke mere. Det er nemlig hårdt arbejde at være en seriøs jobsøger, og alle erfaringer viser, at de ansøgere, der formår at målrette ansøgningen ud fra et seriøst researcharbejde, også klarer sig bedst. Professionel personlighed er kronen på værket.

Bogen udkommer på Bogforlaget Frydenlund. Køb den her på siden. Jeg garanterer, at den ændrer din holdning til, hvad en god jobansøgning er.

Steen Kræmer Rasmussen