Home » Blog » Opslag fra LinkedIn

Indlæg om jobsøgning og kommunikation fra LinkedIn

Opslag fra LinkedIn

Af Steen Kræmer Rasmussen

Med jævne mellemrum laver jeg LinkedIn-opslag og -kommentarer, som ikke har nok indhold til at blive til artikler. Bookmark siden her, så du kan følge med. Jeg opdaterer jævnligt.

Træn ChatGPT til at skrive ligesom dig

Det er i virkeligheden superenkelt og hurtigt at træne ChatGPT til at gøre det her.

Sådan gjorde jeg

Jeg fandt en skidego’ prompt fra Rowan Cheung på X. Den oversatte jeg så til dansk, så det kom til at lyde sådan her:

“Jeg giver dig mine egne tekster, og din opgave bliver at forstå og imitere min skrivestil.

Du begynder processen med at skrive ”START”. Derefter giver jeg dig et eksempel på en tekst, som du svarer ”FORTSÆT” til. Processen fortsætter på samme måde med en ny tekst og så med flere eksempler. Jeg giver dig et uendeligt antal eksempler. Dit svar bliver kun ”FORTSÆT”. Du må kun ændre dit svar, når jeg skriver ”FÆRDIG” til dig.

Derefter udforsker og forstår du tonen, stilen og kendetegnene ved min skrivestil baseret på de eksempler, jeg har givet dig. Til sidst beder jeg dig om at skrive en ny tekst om et bestemt emne. Her bruger du min specifikke skrivestil. “

Jeg skal nok varedeklarere, hvis jeg på et tidspunkt bruger andre tekster, ChatGPT har skrevet for mig.

Forhold dig kritisk til kunstig intelligens

 

Steen Kræmer Rasmussen