Home » Den ultimative guide til jobsøgere

Den ultimative guide til jobsøgere

"Jeg arbejder freelance som karrierekonsulent og anbefaler Hit med jobbet til alle mine kursister. Jeg har været i branchen i 10 år og sjældent læst så god en guide til at skrive ansøgninger. Den er konkret, letforståelig, fyldt med en masse gode eksempler - lige det de fleste jobsøgere har brug for. Din bog får mine varmeste anbefalinger."

Charlotte Køster Mikkelsen

Hit med jobbet, 3. udgave. Lær at skrive den ansøgning, der med garanti gør dig relevant for arbejdsgiveren.

Den moderne ansøgning

Glem alt om at lave en ansøgning, der reelt er en omskrivning af dit CV. I 2023 handler den gode ansøgning om din professionelle personlighed. Hit med jobbet hjælper dig – skridt for skridt og med en myretue af eksempler – til at skrive en god ansøgning, der med garanti gør dig relevant for arbejdsgiveren. Og det virker.

Arbejdsgiveren i centrum

Det er en udbredt misforståelse, at du skal skrive om dig selv, når du søger job. Alt for mange jobsøgere glemmer at tage udgangspunkt i arbejdsgiveren og hans/hendes behov og ønsker. Brænd igennem ved at vise dine holdninger og bring din faglighed i spil.

Begejstrede anmeldere

Hit med jobbet har fået en fantastisk modtagelse af både anmeldere og almindelige læsere. ”Her er bogen, du skal læse, hvis du vil være bedre til at skrive ansøgninger”, skrev Børsens anmelder, Henrik Ørholst på Twitter. I avisen gav han Hit med jobbet 5 stjerner. Læs anmeldelserne, hvis du tænker på at købe en jobsøgningsbog, der for alvor bringer dig i spil til jobbet.