Home » Blog » Gratis læseprøve af Hit med jobbets 2. udgave

Gratis læseprøve på Hit med jobbets anden udgave

Gratis læseprøve af Hit med jobbets 2. udgave

Af Steen Kræmer Rasmussen

I maj 2017 udgav vi en ny og endnu bedre udgave af Hit med jobbet. Eksemplerne er generelt styrket, jeg har nyskrevet motivationsafsnittet, der er to nye FAQ-afsnit og hele bogen har fået en overhaling ned i detaljen.

Men den vigtigste forandring er nok et nyt kapitel først i bogen, hvor du som læser møder den professionelle personlighed. Det er den reelle nyskabelse i Hit med jobbet, og bogen arbejder sig hen imod at lære dig at formulere den: At vise, hvordan du er unik, og hvordan du for alvor brænder igennem med din professionalisme og dine kompetencer.

Hvis du vil skrive den perfekte ansøgning, tør du vise kant, og du viser, hvad du står for. På den måde får arbejdsgiveren for alvor en ide om, hvordan du skiller dig ud, og hvad han/hun får mere for sine penge ved at ansætte dig end andre.

Sammen med bogforlaget Frydenlund, der har udgivet Hit med jobbet, har jeg lagt det vigtige nye kapitel ud som gratis læseprøve på issuu.com. Læs det her, så får du en idé om, hvad du går ind til, når du køber Hit med jobbet. (Eller se nogle af de mange anmeldelser og fine udsagn fra købere af bogens første udgave.)

 

Steen Kræmer Rasmussen